Despre noi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Despre noi

Cabinet individual avocat Antonescu Carin Doru activează în domeniul avocaturii din vestul țării de peste un deceniu, remarcându-se prin seriozitate, diligență și interes față de clienți. Având experiență intr-o gamă largă de litigii asigură reprezentare în fată instanțelor de judecată de orice grad din țară. Cabinetul ofera soluții la probleme juridice diverse ce țin de o arie extinsă a dreptului precum drept penal, civil, societar, medical, administrativ, fiscal, muncii,etc.

Experiența dobandită de-a lungul timpului se reflectă în succesele inregistrate în contul clienților noștri în cauzele cele mai complexe.
Clientela cabinetului este constituită din clienți români și straini, persoane fizice sau juridice, ce desfasoară diverse activitați in Romania.Pentru a duce la bun sfârșit orice demers legal colaborăm cu specialiști din diverse domenii precum notari, executori judecătorești, traducatori autorizați, experți contabili, experți topografi, mediatori. Prioritatea noastra este aceea de a oferi clienților servicii juridice de cea mai bună calitate profesională și morală. 

Web design by  Royalty